De collectie

Fashion:

“GOED ontwerp is duurzaam DESIGN”

DESIGN, KWALITEIT, ORIGINALITEIT

Wie Montado koopt, draagt originaliteit en stijl. Onze producten worden ontworpen door creatieve breinen en geproduceerd met de beste Portugese kurk, een stukje natuur met absoluut verbazingwekkende eigenschappen: licht en van nature zacht, elastisch, hypoallergeen, ondoordringbaar en gemakkelijk schoon te maken met alleen zeep en water.

HET ECO & VEGAN VRIENDELIJKE ALTERNATIEF

Kiezen voor kurkmode is ook een statement! Zij die, zoals wij, om de planeet geven, vinden in kurk een uitstekend alternatief voor synthethische producten, gecreëerd door een op winst beluste mode-industrie. Waarom? Omdat kurk 100% natuurlijk, recyclebaar, biologisch afbreekbaar en volledig milieuvriendelijk is. U kunt kiezen om te kopen uit onze Vegan collectie – 100% vrij van producten van dierlijke oorsprong, deze items zijn een groeiende meerderheid.

Elk deel van kurk is anders, elk deel vertelt een verhaal!

 

Tableware:

VERWACHT HET ONVERWACHTE ALMA GEMEA, EEN LIEFDESVERHAAL

Alma Gemea combineert kurk en keramiek – twee edele materialen, die beide een lange traditie in Portugal hebben. Het gebruik en de combinatie van deze materialen, op een vernieuwende en onderscheidende manier, brengt ons natuurlijk de meest geraffineerde dimensie van hedendaags woningontwerp. Alma Gemea is een op de toekomst gericht product dat de wortels van zijn cultureel erfgoed eer aandoet. De warmte van kurk en de kilte van keramiek smelten samen. Liefde is geboren.

 

Bodycare:

Wij bedenken, creëren en maken zepen met Art en bieden een exclusief assortiment zepen met essentiële en dermatologische oliën, met gecertificeerde kwaliteitscontrole.

De traditional-collectie brengt geschiedenis en gewoonten naar u toe! De betrokkenheid van een aromatische zeep geassocieerd met traditionele grondstoffen, 100% Portugees, die wordt omgezet in een onderscheidend en verfijnd product.

Originele huidverzorgende massagezeep en geurzeep, voor verschillende huiden, met zuivere oliën. Zepen voor het lichaam en één speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Na verschillende jaren van testen zijn we erin geslaagd het model en de formules te creëren die het best geschikt zijn voor de verschillende huidtypes. 

 

Scents:

Saudade is het premium merk van Essências de Portugal, gemaakt met als doel onze klanten te verrassen en unieke ervaringen te bieden.

Kaarsen geparfumeerd met essentiële oliën, met de hand gevuld in unieke glazen exemplaren, gecombineerd met een handgemaakt Portugees kurken deksel. Het zijn authentieke decoratieve stukken. Vijf verschillende en verfijnde geuren om de perfecte ambiance te creëren. De exclusieve verpakking, gestempeld in goud, maakt het tot het ideale geschenk voor elk moment. Laat je veroveren door deze geurige vlam. 

Winkelwagen
De waardering van www.naturelovesus.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.