Garantie & klachtenbeleid

Garantie & Klachten
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@naturelovesus.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact
Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het één of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Nature Loves Us

0314 320 955
info@naturelovesus.nl
www.naturelovesus.nl

Zaagmolenpad 93, 7008 AH  Doetinchem

De KvK naam van ons bedrijf is: GrafiTrust BV

KVK: 09058281
BTW: NL8200.52.139.B01
IBAN: NL81 RABO 0310 6516 70  

Winkelwagen
De waardering van www.naturelovesus.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.